Diensten - To Get There Media
15040
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15040,page-parent,cookies-not-set,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

DIENSTEN

Waar kunnen we je bij helpen?

Online strategie To Get There Media

CONTENT STRATEGIE

Wie wil je als bedrijf bereiken? Welke online middelen passen hier het beste bij? En hoe bereik je hen? Veel bedrijven zien door de bomen het bos niet meer. Een online strategie is dan ook onmisbaar. Een duidelijke strategie geeft een richting en houvast aan je online activiteiten.

 

Naar aanleiding van een strategische brainstormsessie en onderzoeksresultaten creëer ik graag voor jouw bedrijf een online strategie, passend bij de (huidige) doelstellingen, waar je gelijk mee aan de slag kan!

SOCIAL MEDIA

Social media is een groot onderdeel geworden van ons leven. Kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en/of Snapchat zijn dan ook goede en krachtige marketing tools om jouw doelgroep te bereiken. Maar hoe zet je de juiste social media succesvol in? Een veelvoorkomend gegeven is dat kleine bedrijven en ondernemers niet de tijd of kennis in huis hebben. Met mijn kennis van het social media landschap help ik jou graag. Ik kan je o.a. voorzien in een advies, social media plan (inclusief planning/content kalender) en/of het beheren van je kanalen.

Social Media To Get There Media
Brand Publishing To Get There Media

BRAND PUBLISHING

Consumenten worden overspoeld met content. We besteden meer tijd aan het consumeren van media dan aan slaap. Dit resulteert ook in het negeren van een groot deel van de content die naar consumenten gezonden wordt. Wil je echt aandacht trekken en dit vasthouden in de stroom van online communicatie, dan moet je als merk iets vertellen (storytelling). Benader je doelgroep op een andere manier en zie je merk als uitgever. Publiceer eigen, inspirerende en interessante content (niet alleen op sociale media), breng een verhaal over, laat zien dat je de expert bent. Of ga samenwerkingen aan met andere creators en influencers.

 

Benieuwd hoe dit bij jou kan? Ik help je graag!

Get there together? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.