Brand Publishing
15364
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15364,page-child,parent-pageid-15040,cookies-not-set,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

BRAND PUBLISHING

Brand Publishing To Get There Media

Wil je echt aandacht trekken en dit vasthouden in de stroom van online communicatie, dan moet je als merk iets vertellen (storytelling). Benader je doelgroep op een andere manier en zie je merk als uitgever. Publiceer eigen, inspirerende en interessante content (niet alleen op sociale media), breng een verhaal over, laat zien dat je de expert bent, organiseer een event of ga samenwerkingen aan met andere creators en influencers. Ook wel Brand Publishing genoemd. 

 

Wat ik jou kan bieden? Met mijn ervaring als PR consultant en blogger weet ik als geen ander hoe je aantrekkelijke blogs schrijft, (online) projecten & events moet organiseren, plannen, uitvoeren en afronden en influencer samenwerkingen opzet. Heb jij handjes nodig bij een beginnend of al lopend project? Schroom niet om mij eens te contacten voor de volgende diensten:

 

  • Blogplan en/of artikelen schrijven
  • Influencer Marketing
  • PR
  • Event & Projectmanagement

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OP