Over | To Get There Media
14954
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14954,cookies-not-set,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OVER TO GET THERE MEDIA

Hi, ik ben Laura en met mijn passie voor online marketing, social media en content adviseer en ondersteun ik met To Get There Media kleine- en middelgrote bedrijven en (online) ondernemers bij het bouwen, onderhouden en het laten groeien van hun online zichtbaarheid. Door mijn ervaring als blogger, social media manager, content creator en PR consultant heb ik veel ervaring opgedaan als het gaat om online zichtbaar zijn en blijven en weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede online strategie, social media plan en unieke content is om jouw bedrijf, in de chaos van informatie, op te laten vallen. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan help ik jou graag. Je kan mij altijd vrijblijvend contacten voor meer informatie, om even te sparren en/of voor een kop koffie of (munt)thee!;)

 

 

Waar het allemaal begon…

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door media. Als klein meisje verslond en verzamelde ik al tijdschriften. Niet alleen om ze te lezen, maar ik gebruikte ze ook voor het maken van mijn eigen tijdschriften door knip en plakwerk. Van Tina en Cosmogirl tot later Cosmopolitan, ELLE en Women’s health, ik heb op allemaal een abonnement gehad. Als een echte millenial heb ik mijn middelbare schooltijd msn’t, krabbelend op Hyves en later tot stalkend aan toe op Facebook doorgebracht. Ik kan wel zeggen dat hier mijn fascinatie voor sociale media en online communicatie begon. Ik wilde (en was) altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste online ontwikkelingen en social media. Het was dan ook geen verrassing dat ik in 2010 Media, Informatie en Communicatie koos als vervolgopleiding.

 

Tijdens deze studie aan de Hogeschool van Amsterdam kwam ik er al snel achter dat mijn liefde voor print en traditionele media hetzelfde was gebleven, maar dat ik toch iets meer in de richting van de online wereld wilde gaan doen.  In 2011 begon ik dan ook mijn eigen blog The New Girl In Town om schrijfervaring op te doen omdat ik gefascineerd was door de toen opkomende fashion bloggers, de eerste influencers, en dacht ‘dat kan en wil ik ook’. Zo gezegd, zo gedaan! Binnen een dag stond mijn blog en allereerste artikel online.

IMG_7570
IMG_7589

Mede door mijn blog kwam ik in 2012 in contact met het destijds nieuwe modeplatform STYLIGHT. Voor ik het wist vertrok ik voor een paar maanden naar München om daar als editor & sociale media stagiaire de Nederlandse sociale media kanalen en blog van het oorspronkelijk Duitse bedrijf mede op te zetten. Bij terugkomst maakte ik voor een tweede stage de stap naar PR, waar ik na mijn afstuderen (eind 2015) in verder ben gegaan. Drie jaar lang werkte ik als PR Consultant voor een aantal prachtige (beauty) merken. Van het schrijven van persberichten en het organiseren van events tot aan influencermarketing, samenwerkingen met zowel online als offline media en creatieve concepten bedenken, ik heb het allemaal gedaan.

 

Toch waagde ik eind 2017 de sprong in het diepe om vanaf begin 2018 fulltime voor mijn passie en droom te gaan en dat is kleine en middelgrote bedrijven helpen bij hun online zichtbaarheid en het vergroten hiervan door middel van sociale media, content creatie, brand publishing en online marketing. Dit is toch echt wat ik het leukste vind om te doen en waar ik tijdens mijn minor Customer Media in 2014 voor het eerst echt aan heb kunnen proeven.

 

Meer weten over mij en mijn loopbaan? Volg mij op Instagram of connect via LinkedIn.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees meer bij mijn diensten of neem contact op.